Akademik Araştırma Üyeliği

Akademik araştırma üyeleri etik kurul onayı alınmış bir üniversite veya özel hastane ile anlaşma sonrasında yapılacak olan akademik araştırma ekibinde yer almak isteyenler için tasarlanmıştır.

Akademik Araştırma Ekibine sadece Doktor, hemşire, biyolog, laborant, sağlık memuru fizyoterapist veya diş hekimleri başvurabilir.

Her alanda yapılacak Akademik Araştırma için ekip başkanı hekim olmak zorundadır.

Her türlü hastalık tedavisinde  Akademik Araştırma yapacak en az 15 kişiden oluşan araştırma ekibi oluşturulacaktır.

Akademik araştırma üyeleri Direk  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Erçek beyden direktif alırlar.

Akademik Araştırma üyelik için aşağıdaki formu doldurup göndermeniz halinde sizinle iletişime geçilecektir.

Üyelik Aidatları için Hesap Bilgileri

Garanti Bankası

Hesap Sahibi: Hacamat Derneği
Merter Çarşı Şubesi; TR16 0006 2001 2580 0006 2994 34

Derneğimize kayıt işleminde verdiğiniz bilgiler Türkiye Cumhuriyeti Dernekler Masasına gönderilmektedir.