FORGOT YOUR DETAILS?

BAĞIŞ HAKKINDA

Hacamat Derneğinin isim hakkı "Patent Enstitüsü" tarafından tescillenmiş kurumsal bir yapısı vardır.

Dernek için yaptığınız bağışlar veya aidat ödemeleri kira, telefon vs, ödemesi yapıldıktan sonra bütçe imkanı dahilinde akademik araştırmalara ve araştırmacılara rehberlik, halkı doğru yerlerde eğitimli kişilere hacamat yaptırmaları konusunda bilinçlendirme amaçlı seminer organizasyonları gibi alanlarda yönetim kurulu onayı ile kullanılmaktadır.

Hacamat tedavisi dinimiz İslam'da sünnet bir uygulama olup bir çok kişi sadece Rasulallah SAV Efendimiz tavsiye buyurduğu için yaptırmakla beraber modern tıpta çaresi olmayan bir çok hastalığın tedavisinde belkide en önemli en faydalı hiç bir yan etkisi olmayan Geleneksel ve Doğal Tedavi Metotlarından biridir.

Yardım ve bağışlarınız için  Allah (C.C) indinde hayırlara vesile olmasını dileriz.

Üyelik Aidatları için yine  aşağıdaki IBAN numarasına yapabilirsiniz;

Ödemelerinizde Şahıs veya Kurum adına bağısmı yapıyorsunuz, aidat ücretimi ödüyorsunuz lütfen belirtin.

Her türlü bağışlarınız için dernek alındı belgesi ile makbuz kesilmektedir. Dileyenlere Makbuzları Kargo ile gönderilir.