Başkan Hakkında

1972 yılında doğdu. 1989 yılında Kahramanmaraş Lisesi’nden mezun oldu. 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Müh. Fakültesi AEM’den mezun oldu.
1997 – 2008 yıllarında Amerika Birleşik Devletlerine çalışma ve lisan öğrenme amaçlı taşındı. 11 yıl ABD de ikamet etti.
2008 yılında Türkiye’ye dönüş yapan yazar, çok ilgi duyduğu doğal tedavi yöntemleri konusunda kendini yetiştirmeye başladı.
Malezya Hemeopati Fakültesi Türkiye Temsilcisi Dr. Mehmet Kocabaş’tan sırası ile hacamat, akupunktur, homeopati ve sülük tedavisi eğitimleri aldı. 1 yıl kadar Dr. Mehmet Kocabaş’ın asistanlığını yaptı.

Türkiye genelinde Dr. Mehmet Kocabaş ile birlikte hacamat ve sülük tedavisi eğitimleri verdi.
2011-2012 yıllarında ise Dr. Thamer Shaban‘dan İngiltere Hacamat Derneği eğitmenlik belgesi ve temsilciliği alarak İngiltere Hacamat Derneği adına hacamat eğitimleri verdi.
Temmuz 2012 itibari ile MEB onaylı Tıbbi Masaj ve Refleksoloji eğitimini tamamladı.
2012 yılından sonra yazar Süleyman Gök yurtdışından ithal eğitim yerine kendi kurduğu Hacamat Enstitüsü adına eğitim vermeye başladı.
2014 yılından buyana ise hacamat eğitimlerini yazarın bizzat yetiştirdiği Türkiye’den 7, Dünya geneli ise 7 ülke 25 şehirden toplamda 19 kişilik doktor, hemşire ve fizyoterapistten oluşan eğitmen kadrosu vermeye başladı.

Ocak 2016 tarihi itibariyle Türkiye ve Avrupa geneli başta olmak üzere Meksika, Hindistan, Brezilya ve Pakistan ülkeleri de dahil toplamda üç bin üzerinde hacamat uzmanı öğrenci yetiştirdi.
2012 Ekim ayında kurulan “Hacamat Derneği” Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi, halen bu görevine devam etmektedir. 2014 yılında Bengü Hayat Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni (BHSYM) kurdu.
Yazar sahip olduğu tüm geleneksel tıp birikimini şu an dünya geneli yedi şubesi olan Bengü Hayat Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde ki şube personelini bire bir eğitmektedir.
2020 yılı sonu itibari ile BHSYM şube sayısını Dünya geneli elli ye çıkarmayı hedeflemekte olup İslam Tıbbını Dünya geneli uygulayan ve tanıtan öncü kurum olmayı hedeflemektedir.

Nisan 2012 den bu yana Doctor of Naturapati eğitimlerine başlamış olup henüz öğrenci statüsündedir.