İl Temsilciliği Üyelik

Her il de ilin nüfusuna göre en az üç en fazla yedi kişiden oluşan il temsilciliği oluşturulacaktır. Oluşan grubun başına her ilin üyeleri kendilerinin seçeceği bir il başkanı atayacaklardır.

İl Temsilciliği  üye bulunduğu ildeki il temsilciliğinden direktif alarak derneğin sosyal faaliyetlerini veya hacamat bilgilendirme seminerlerini imkan ölçüsünde vakti müsait olduğu kadar yardım eder.

İl Temsilcileri Direk Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Gök veya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Erçek beyden direktif alırlar.

İl temsilciliği üyeliği için aşağıdaki formu doldurup göndermeniz halinde sizinle iletişime geçilecektir.

Üyelik Aidatları için Hesap Bilgileri

Garanti Bankası

Hesap Sahibi: Hacamat Derneği
Merter Çarşı Şubesi; TR16 0006 2001 2580 0006 2994 34

Derneğimize kayıt işleminde verdiğiniz bilgiler Türkiye Cumhuriyeti Dernekler Masasına gönderilmektedir.